Aflevering en kosten

Aflevering

Onder normale omstandigheden worden de bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag aangeleverd bij PostNL. U ontvangt uw bestelling dan meestal de volgende dag (dinsdag, donderdag of zaterdag). Tijdens feest- en vakantiedagen kan dit afwijken.

U dient te tekenen bij ontvangst van een bestelling. Hiermee hebben wij de garantie dat het product ook daadwerkelijk bij u afgeleverd wordt.

Indien u niet thuis bent, zal PostNL uw bestelling nog een keer proberen af te leveren. Mocht dit niet lukken, dan kunt U uw pakket afhalen bij het PostNL-agentschap bij u in de buurt. Het is niet mogelijk specifiek te vragen om een aflevering op een bepaald tijdstip.

Voor België en Duitsland is bovenstaande niet van toepassing, dit hangt af van de bezorger in het desbetreffende land.

Afhalen

Het is niet mogelijk om uw bestelling af te halen.

Levering op een postbusadres

Wij leveren niet aan een postbusadres.

Landen waar Batterijlicht.nl naar verstuurd en de bijbehorende kosten

Wij verschepen vooralsnog alleen naar de volgende landen:

Land
Kosten per pakket incl. btw.
Nederland 6.84
België 15.19
Duitsland* 15.19
Oostenrijk* 21.51
Denemarken* 21.51
Frankrijk* 21.51
Groot-Brittanie* 21.51
Italie* 21.51
Zweden* 21.51

* Track en trace code (het volgen van uw zending) werkt niet indien het afleveradres in deze landen is. Ook is het niet mogelijk om onder rembours te bestellen met aflevering in deze landen.

Schade aan transportverpakking bij ontvangst

Indien de transportverpakking bij ontvangst beschadigd is, dient u het product te weigeren en door PostNL retour te laten sturen. Bij ontvangst door Batterijlicht.nl zal aan de hand van de beschadiging, in overleg worden overgegaan tot terugbetaling of het opnieuw versturen van de bestelde producten.
Mocht u een beschadigde zending toch accepteren, laat dan een aantekening maken op het vervoersbewijs en maak een digitale foto van de ongeopende verpakking. Neem hierna direct contact met ons op om tot een oplossing te komen.

Afkoelingsperiode

De koper heeft recht op een afkoelingsperiode ('zichttermijn') van 14 dagen waarbinnen een product zonder opgaaf van reden teruggestuurd kan worden .Deze afkoelingsperiode gaat in één dag na ontvangst door de koper. De kosten voor het binnen de afkoelingsperiode terugsturen van producten zijn voor rekening van de koper.

Een afkoelingsperiode geldt alleen als het product onbeschadigd geretourneerd wordt. Dit laatste geldt ook voor de originele verpakking in zoverre dat mogelijk is om het product te kunnen beoordelen. Geleverde batterijen, los dan wel onderdeel van een product, mogen in dat kader niet gebruikt zijn.

Wanneer een koper een product binnen de afkoelingsperiode retourneert, dan zal Batterijlicht.nl zo spoedig mogelijk doch niet later dan 14 kalenderdagen na ontbinding (is in de praktijk na ontvangst) van het product het aankoopbedrag (prijs van het product plus verzend- en betaalkosten) terugstorten. Dit kan rechtstreeks gebeuren vanuit Batterijlicht.nl n het geval van een bankoverschrijving of een remboursbetaling, of door MultiSafePay als het gaat om een Ideal of creditcard betaling.

In het geval een deel van een levering wordt teruggestuurd, dan worden alleen de kosten van de teruggestuurde producten terugbetaald (dus exclusief verzend- en betaalkosten).

test