AA batterij

Bekijk onderstaande soorten kwalitatief hoogwaardige AA (penlite) Batterijen. Hoe hoger de capaciteit in mAh, hoe meer energie er in kan.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

AA batterij

De meest gangbare batterij is de AA batterij, ook wel penlite genoemd.

Bijzonder geschikt voor apparaten met een relatief laag energieverbruik zoals verlichting, klokken, zaklampen, afstandsbedieningen en fotocamera’s.


Het is niet verstandig om oude en nieuwe batterijen te combineren, dan zal de prestatie van de batterijen afnemen. Het is raadzaam om de batterijen allemaal tegelijkertijd te vervangen. Dit komt de duurzaamheid ten goede.

 

Alkaline batterijen

De alkaline batterijen zijn gemaakt om apparaten met een hoog verbruik optimaal te laten presteren. Denk hierbij aan MP3-spelers, digitale camera’s, speelgoed op afstandsbediening en game controllers.

Alkaline batterijen gaan lang mee in apparaten met een hoog verbruik. Alkaline batterijen zijn niet oplaadbaar.

 

Lithium batterijen

De Lithium batterij zijn lichter en gaan tot wel zeven keer langer mee dan de alkaline batterijen. Bovendien zijn ze beter voor het milieu door het ontbreken van cadmium en lood.

Uitstekend geschikt om toe te passen in apparaten met een hoog verbruik, zoals digitale camera’s, speelgoed met afstandsbediening en alle apparaten die veelvuldig gebruikt worden.

 

Code voor Alkaline batterijen: LR 6, AM-3, MN1500. - Code voor Lithium batterijen: HP7, L91