Gadgets

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

15 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

15 Artikel(en)

Gadgets

Een leuk kado voor een verjaardag of zomaar om eens iemand mee te verrassen. Batterijlicht.nl heeft leuke gadgets voor groot en klein en voor iedere portemonnee. Leuk bijvoorbeeld voor moederdag; drijvende waterdichte lampen die uw badkamer een romantische uitstraling geven. Natuurlijk hebben we ook aan een leuke gadget voor vader gedacht. Wat te denken van een pocket zaklamp, vergrootglas of een LED sleutelhanger. Een leuke kado voor de kinderen? Een leuke knijpkat in de vorm van een pinguïn of misschien een nachtlampje in de vorm van een lief beestje met drie slaapliedjes. Teveel om op te noemen. Kijk eens bij ons uitgebreid assortiment bijzondere gadgets.

 

Origineel gadget kado

In het Nederlands wordt gadget omschreven als een mooi of erg handig klein apparaat. Leuk om kado te geven of te krijgen. Geen idee voor een leuke verrassing? Kijk eens bij onze originele, betaalbare gadgets. Voor ieder wat wils.

 

Gadgets met LED verlichting

Een klein LED lampje in de vorm van een bal of een hartje. Geeft afwisselend rood-groen-blauw licht is een leuk kado voor valentijn. Voor iedere gelegenheid een leuke gadget. Bekijk ook eens onze volledige collectie LED verlichting voor binnen en buiten.