Hardloop verlichting

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Hardloopverlichting online

‘s Avonds nog even naar buiten voor sportieve activiteiten, zoals wandelen, hardlopen, fietsen of andere activiteiten? Om goed zichtbaar te blijven tijdens het sporten is het van belang om goed zichtbaar te zijn zodat u niet onopgemerkt blijft voor andere weggebruikers. Zeker als de dagen korter worden is het onverstandig om zonder verlichting de deur uit te gaan. Voor uw veiligheid is het mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen van de Exelite lumistrip, zichtbaar tot 800 meter vanuit elke hoek.


Zichtbaar in het donker met de juiste verlichting

Sportieve activiteiten zoals hardlopen, skeeleren, wandelen in het donker? Dan kan je niet goed genoeg opvallen, vooral na de zomer is het na etenstijd nog licht, maar de zon gaat snel onder en je komt weer met donker thuis. Batterijlicht heeft de juiste verlichting voor als u niet over het hoofd wil worden gezien.


Verlichting tijdens het hardlopen

LED lampjes om je armen en enkels zijn de ideale oplossing om beter op te vallen tijdens het hardlopen. Eenvoudig in het gebruik en je vergroot je zichtbaarheid aanzienlijk. Duidelijk zichtbaar zijn is vooral tijdens de donkere dagen in de winter van essentieel belang.