LED Leeslamp

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-30 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-30 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Led leeslamp kopen?

De LED leeslampen worden niet heet, slechts een beetje warm. Je kan je handen er niet aan branden, wat de led leeslamp uitermate geschikt maakt voor het gebruik in een kinderkamer. Bovendien veroorzaakt een LED lamp geen brand. Led leeslampen zijn er in diverse uitvoering en soorten en voor alle denkbare toepassingen. Neem bijvoorbeeld de Led reis leeslamp, ideaal om op een boek of tijdschrift te klemmen, een gerichte bundel licht zodat je ‘s avonds nog even heerlijk in bed kan lezen zonder een ander te storen met fel licht. Wanneer je de LED lamp inschakelt brandt de lamp onmiddellijk op vol vermogen, dit in tegenstelling tot de spaarlamp. Bovendien gebruikt een LED lamp slechts 15% van de stroom die een gloeilamp of halogeenlamp gebruiken.

 

Oprolbare Leeslampen met LED verlichting

Heel handig op reis is de oprolbare leeslamp, licht en compact. De lens is in alle richtingen te bewegen en verkrijgbaar in diverse kleuren. Werkt op 2 knoopcellen, die inbegrepen zijn.

Ook ideaal voor ‘s avonds op de veranda, in de tuin of op de camping, in alle rust even buiten een boek of tijdschrift lezen en door de clip makkelijk te plaatsen op boek of e-reader.

 

LED hobby en leeslamp

De meest gebruikte hobby-lamp is de Mighty Bright hobbylamp die door de lens een mooi egaal licht geeft, bestaande uit 2 LED’s. Het licht is bovendien goed te richten zodat uw werk optimaal belicht wordt.

Zoekt u een perfecte e-reader belichting? Dan hebben wij de perfecte Mighty Bright e-reader LED lamp in ons assortiment, licht van gewicht en met een klem die ervoor zorgt dat de lamp niet van uw scherm glijdt. Bekijk ook eens onze overige productne voor hobby en accessoires.