Vergrootglas

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Vergrrootglazen met LED

Wanneer het zicht wat minder wordt of u wilt iets gedetailleerd bekijken, dan is een vergrootglas de perfecte manier om iets uit te vergroten en onder de loep te nemen. Klein en handzaam, met of zonder pincet met uiteraard LED verlichting. Ook in ons assortiment een vergrootglas c.q. loep met LED op een standaard om de handen vrij te houden voor bijvoorbeeld het lezen van de krant of voor een handwerkje. Als u altijd een vergrootglas bij de hand wilt houden kunt u kiezen voor een inklapbaar vergrootglas met LED, makkelijk om mee te nemen.

 

Vergroten

Een loep of vergrootglas is een kleine, in een montuur gevatte, sterk vergrotende lens. De vergroting is afhankelijk van de keus voor de loep. Bij het gebruik van een loep kan je bijvoorbeeld denken aan het verwijderen van splinters, het vergroten van boeken of handwerken, maar ook zeer geschikt voor het lezen van de kleine lettertjes.

 

Vergrootglas

Een loep of vergrootglas wordt vooral gebruikt door biologen, juweliers, filatelisten en horlogemakers om kleine details te kunnen zien. Loepen vormen ook vaak een belangrijk onderdeel van hulpmiddelen voor slechtziende mensen. Het aantal x vergroten is afhankelijk van het type vergrootglas.