Zaklamp

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Zaklamp kopen?

Van mini tot maxi. Alle soorten en maten van een zaklamp vindt u in ons uitgebreide assortiment zaklampen. Klein, licht en handzaam zoals onze pocket zaklamp. De naam zegt het al, makkelijk in het borstzakje mee te nemen, altijd bij de hand. Deze zaklamp geeft, ondanks zijn kleine formaat, een brede bundel licht waardoor het ook mogelijk is een groot oppervlak te belichten.

 

Altijd een zaklamp bij de hand

In ieder huishouden hoort eigenlijk een goede zaklamp. Niet alleen om te zien, maar ook om gezien te worden. Bijvoorbeeld bij het uitlaten van de hond of als de stroom eens uitvalt. Dan is een goede zaklamp van essentieel belang. Een goede zaklamp op een vaste plaats in huis is onmisbaar. En natuurlijk gaat de zaklamp mee op vakantie, op de camping en bij veel outdoor activiteiten. Daar mag een goede zaklamp zeker niet ontbreken.

 

Professionele zaklampen

Bezuinigen op een zaklamp is voor professioneel gebruik niet aan te raden. Een goede zaklamp gaat jaren mee en moet betrouwbaar zijn. Het formaat is afhankelijk van het doel. Tijdens uw werk moet u op uw zaklamp kunnen vertrouwen zonder dat de lamp het onverwachts af laten weten. Bekijk ook eens onze collectie werklampen.