Kinderverlichting

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Kinderverlichting

Een verhaaltje voor het slapen gaan, samen even een boekje in bed lezen voordat het grote licht uit gaat. Sommige jonge kinderen zijn bang in het donker, de verhaaltjes krijgen een eigen leven en de fantasiewereld neemt de vrije loop, soms best wel een beetje eng in het donker.

 

Een kinderlampje geeft troost, het is niet meer zo donker in de kamer, ze voelen zich niet zo alleen en weer een beetje veilig en geborgen. Een kinderlampje geeft net voldoende licht in het donker maar stoort niet bij het inslapen en onderbreekt de nachtrust niet. En als ze 's nachts toch wakker worden is er altijd een licht in de vorm van een lief vriendje die je de weg wijst in het donker.

 

Uiteraard met een kindveilig compartiment voor de batterij. De kinderlampen voldoen aan de Europese norm voor veilig speelgoed, zodat ook de ouders gerust kunnen slapen.

 

Knijpkat als kinderlicht

Traditionele knijpkat met oplaadbare batterijen, 1 minuut knijpen is 5 minuten licht. Het avontuur kan beginnen op zoek naar de schat. Op ontdekkingstocht in hun eigen wereldje waar van alles mogelijk is. Onder de dekens nog even een boekje lezen, figuren met je handen maken die reflecteren op de muur, of misschien op speurtocht onder het bed, in een fantasiewereld is alles mogelijk. Door het juiste lichteffect te creëren, kan er een compleet andere sfeer ontstaan waarin magische verhalen vanzelf tot leven komen.

 

Slaapkamer kinderen

De kinderslaapkamer is niet alleen een kamer om te slapen, maar ook om te spelen, te leren en veel te fantaseren. Een veilig plekje waar de verbeelding te vrije loop mag gaan, alleen of samen met je vriendjes. Het scheppen van de juiste sfeer is afhankelijk van de keus voor kinderverlichting. Een 1001 sprookjesnacht met sterren die reflecteren op het plafond en de wand. De 3 kleurtjes veranderen door aanraking en spreekt tot de verbeelding van vele kinderen, ze stappen van het ene avontuur in het andere. Of heerlijk in slaap vallen met zachte slaapliedjes met een kindvriendelijk en veilig nachtlampje, uiteraard voldoen de lampjes aan de Europese norm EN-71 (veiligheid van speelgoed).