Klantervaringen

Hieronder vindt u enkele letterlijke reacties van klanten.

Zie ook KiyoH voor nog meer reacties.

30-01-2017 Remco B. (winschoten)

Wil u nogmaals bedanken voor de zeer vlotte afhandeling. Het geld staat inmiddels op de rekening. Zal binnenkort weer een order bij u plaatsen voor een ander artikel.

22-01-2017 Marnix B. (Belgie)

Het ledlampje heb ik deze week ontvangen en geinstalleerd. Dit werkt voor 100% naar behoren.
Dank u wel voor het opsturen van het nieuwe ledlampje. Dat is wat ze noemen service.

16-01-2017 Jaap van der K.

Hallo Willem,  Bedrag hebben we ontvangen. Jammer dat het niet is gelukt, maar in ieder geval heel erg bedankt voor de moeite die je hebt gedaan en de keurige afhandeling.

29-12-2016 Werner G.

Het nieuwe lampje vandaag ontvangen en aangesloten. Werkt prima. Dus goede service, bedankt.

21-11-2016 Lenneke van M.

Beste Willem,  De lamp doet het nu goed. Ik had de bijgeleverde batterijen opgeladen voor gebruik. Maar dat zijn helemaal geen oplaadbare batterijen. Ik heb die batterijen vervangen door oplaadbare en nu gaat het goed. 

07-10-2016 Jolien.

Beste Willem,  Dat is jammer. De paarse is een goede tweede keus, dus als deze nog beschikbaar is wil ik die graag in plaats van de groene. Fijn dat er geen extra kosten aan zitten.

14-08-2016 Mike vanden D.

Beste Willem,  Alvast een dikke merci voor het hele snelle en informatieve antwoord. Ik zal op mijn werk eens horen of ik de handleiding van die pager kan verkrijgen.  Nog een fijne zondag toegewenst

01-05-2016 Jorien V.

Bedankt voor de tip, hij doet het nu idd wel goed.Hadden we helaas de vorige ook niet weg hoeven gooien.

18-04-2016 Hans A.

Het geld hebben we al ontvangen. Keurig en zo snelComplimente

22-03-2016 Birgitte. De M. (Belgie)

Ik heb de batterijen inderdaad aangekregen, waarvoor mijn dank!

21-03-2016 Jeroen V.

Dat is supe netjes. Dank daarvoor!

03-03-2016 Rijk R.

Bedankt voor deze goede oplossingPrima service

17-02-2016 Harm P.

Goedemorgen, bedankt voor de service ant het was precies goed. Gr. Harm

21-01-2016 Yasmin de K.

Goedemorgen!Wat een leuk antwoord! Het komt steeds minder voor dat mensen kunnen omgaan met "opbouwende kritiek"Gelukkig is de betaling in orde. Dan kan ik met een gerust hart genieten van de lamp.

10-12-2015 Kelly van M.

Beste Willem,Bedankt voor het aanpassen van de bestelling.Wel handig als de juiste batterijen erbij zitten.

06-12-2015 Eric C.

Super. Zo blijf ik klant (kon wel iets sneller maar eind goed al goed zou ik zeggen.

08-10-2015 René van L. (belgie)

Dag William, Ik heb er nieuwe batterijen ingestoken. Het lichtje werkt nu goed.Alvast bedankt.

07-10-2015 Ries de B.

Beste WillemZeer bedankt voor de deskundige uitleg. Ik ga de lamp deze maand bij je bestellen!!

05-10-2015 Erna P.

Beste WillemDe lam is zaterdag aangekomen. Deze is perfect. Dank voor de goede service.Ik hoop dat je nog denkt aan de bezorgkosten die je terug zou storten.

14-09-2015 Kim G. (France)

Hi WillemThank you VERY much, that is really kind of you! I'll let you know when the package arrives.

12-08-2015 Floor in 't V.

WAUW top willem en dat op je vakantie!Super! Fijne vakantie!

19-07-2015 Inge K.

Dag WillemBedankt voor deze goede service! Ik wacht het pakketje af.

02-06-2015 Stephan v. d. W.

Willem, Bedankt! ik heb geljik besteld. Lijkt me een enorm handig ding.

21-05-2015 Alice&Bob

Beste Willem,
Hartelijk dank voor deze snelle en sublieme service.
Vriendelijke groet,

17-03-2015 Henk R.

De ledverlichting ontvangen en ber er zeer tevreden over.Hartelijk dank voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling.

08-01-2015 Ali Z.

Beste willem ,
Hartelijk dank voor de afstandsbediening die ik 2 dagen geleden van u mocht ontvangen.
Nu kan ik de lamp weer gebruiken, nogmaals dank voor de uitstekende service .

30-11-2014 Joep D.

Beste Willem,
Dank voor de tip. Ik heb de batterijen opgeladen en het systeem lijkt nu weer te werken.

29-11-2014 Marc G.

Beste Willem,
Vandaag, zaterdag 29/11/14 bezorgde een vriendelijke bode mij rond 14.30 uur het pakje met de drie lantarens. Onmiddellijk getest en genoten van het prachtige licht, en de mooie lampjes. Je maakt nu kennis met een Vlaming die niet zonder licht zal vallen tijdens het voorspelde afschakelingsplan in ons mooie land met zijn sukkelachtige regering. Willem, ik dank je van harte voor je inzet; je hebt een gelukkige kliënt erbij die niet zal nalaten je firma aan te prijzen waar ik kan.

06-11-2014 Henk T.

Beste mensen,
Het is binnen. Dik voor mekaar. Bedankt voor de service.

29-10-2014 Robert van de W.

Hallo Willem
Bedankt voor de extra inzet om de 40 lampen zo snel mogelijk bij ons te hebben. Bedankt.

28-10-2014 Femke

Hartelijk dank voor het bericht. We kijken uit naar de levering van de bouwlamp!

11-10-2014 Marlies Z.

Beste Willem,
hartelijk dank voor de reparatie, daar ben ik erg blij mee.

26-07-2014 Piet U.

Hoi Willem,  bedankt voor het toezenden van de lamp.  Prima service!
Groeten, Piet.

24-06-2014 Harry de B.

Beste Willem, Toppie bedankt de lamp werkt nu perfect.
Met een zomerse groet, Harry de B.

17-02-2014 Jos van der H.

Beste Willem, Hartelijk dank voor het toezenden van een nieuwe lamp.
Vriendelijke groet, Jos van der H.

24-12-2013 Alita de J.

Beste Willem, Ik heb het pakketje net ontvangen, en ik kan er morgen mijn vader blij mee maken.
Super! Heel hartelijk bedankt voor de snelle levering en service.
Jullie hebben er een klant bij hoor! Fijn kerstdagen en een goed en gezond 2014 toegewenst!

15-12-2013 Erik de H.

Ik heb gisteren de SOL 80 lampen ontvangen en vandaag afgeleverd, eentje bij een alleenstaande dijkbewoonerster direct ook geplaatst.
Zijn allemaal enthousiast.

04-12-2013 Marc van den B.

Bedankt voor de ongelofelijke service ! Vandaag bestelling gekregen en alles perfect in orde.
Een voorbeeld van hoe elke winkel of webshop zou moeten zijn.

04-12-2013 Rianne A.

Beste Willem, Het lampjes is aangekomen. Gelukkig. Nogmaals bedankt voor de service.

28-11-2013 Margriet van K.

Beste Willem, Bedankt voor het antwoord, wat een service! Ik heb de batterijen in de oplader gedaan en ze zijn nu helemaal opgeladen.
Ben benieuwd of ze nu langer branden. Ik wist niet dat dit ook kon. En het is zo fijn , dat je deze lamp uit kan doen, met de schakelaar!
Nogmaals, hartelijk bedankt.

25-11-2013 Jan B.

Super mensen, bedankt. Jullie werken goed, snel en duidelijk. Complimenten.
Eerder heb ik ook een lamp bij jullie gekocht en die werkt prima. Goede producten dus!

18-11-2013 Hennie H.

Ik ben blij dat het probleem is opgelost. Ik zie de bestelling morgen wel tegemoet.
Bedankt voor uw reactie.

07-11-2013 Kitty M.

Het geld is binnen. Het is allemaal heel goed geregeld.
Bedankt.

02-11-2013 Saskia van B.

Beste Willem, De lamp werkt goed met nieuwe batterijen. Bedankt voor de hulp. Groetjes Saskia

08-10-2013 T. K.

Goedemorgen. Ik heb de lamp afgelopen zaterdag weer van u terug mogen ontvangen. Is weer prima in orde.
Hartelijk dank voor de snelle en goede service.

04-10-2013 Willy van V.

Hallo, Bedankt voor de vlotte verzending van de led lampjes, ben er erg gelukkig mee.
Deze zijn ideaal voor aan de lessenaar voor de muziekstukken, ze zullen op onze muziekvereniging wel opkijken,zo mooi compact, misschien dat je er nog wel een aantal daardoor verkoopt. Nogmaals enorm bedankt.

19-08-2013 Arthur G.

Goeiemorgen, Super product, (Osram Night Lux, 80193) snelle levering BRAVO.

17-08-2013 Piet S.

Alles goed gegaan,prima lampje.

17-08-2013 Peter S.

Hartelijk dank voor jou snelle en duidelijke reactie, top! Inderdaad ben ik verder gegaan met testen, en mijn voltmeter gaf inderdaad aan dat een van de 4 oplaadbare batterijen stuk was, dus je had gelijk! En ik had dat niet eerder gezien. Opnieuw 4 stuks opgeladen in het lampje gedaan en het werkt, dus zo kan ik de oplaadbare daar prima voor gebruiken. Hartelijk dank voor de goede adviezen.

25-06-2013 Katja G.

Hartelijk dank voor de snelle en goede service.
Het lampje heb ik vandaag in goede orde ontvangen. Zoals ik het nu kan bekijken doet deze het goed. Hopelijk blijft dit zo.

05-06-2013 Vincent W.

Het pakje is vanavond afgeleverd, er werd niet om een handtekening gevraagd. Nogmaals bedankt voor de service.

19-04-2013 Johan & Viviane van H.

Hartelijk dank voor de prima service. Zoals men in België zegt : Ik ben in blijde verwachting

02-04-2013 Wim C.

Hartelijk dank voor deze geweldige service.

24-02-2013 Alexander van S.

Zaterdag de nieuwe inderdaad ontvangen: doet het perfect :–)

21-02-2013 Gerard E.

Bedankt voor Uw reactie! Ik had er geen moment aan gedacht, dat het zwarte puntje in het kastje de schakelaar zou kunnen zijn! Bijzonder bedankt voor de bijlage in de mail t.b.v. de "straatsteen". Ik ben zéér tevreden over jullie manier van service geven en dat is : Contact houden met de klant , net zo lang tot hij tevreden is en dat doen jullie!

18-02-2013 Job K.

Heel erg bedankt hiervoor. Keurig opgelost zo.

13-02-2013 Joop W.

Gisteren hebben wij de nieuwe lamp ontvangen. Dit had ik niet verwacht en wil je hiervoor bedanken. Ik dacht dat je de vorige repareerde. Een bijzondere service.

11-02-2013 Rob B.

De muurplaat heb ik inmiddels ontvangen. Hartelijk dank voor de vlotte service! Bij de zending zat geen rekening. Als er kosten aan de levering zijn verbonden, wilt u dan opgeven hoeveel, en op welke rekening dat gestort kan worden? Als er geen kosten in rekening worden gebracht is mijn dank uiteraard nog groter!

09-02-2013 Rien van K.

Zojuist de Led Solar Buitenlamp SOL4 in prima staat ontvangen (gisteren voor 12.00 uur besteld, reeds de volgende middag al binnen). De lamp werkt uitstekend en geeft met zijn 4 ledlampjes heel veel licht. Doordat hij steeds door het zonlicht wordt opgeladen heb je er qua batterijen vrijwel geen omkijken naar. Een aanrader!

12-01-2013 Rose G.

Goedemorgen, Ik heb vanmorgen de lampen ontvangen. Hartstikke bedankt voor de goede service!
Met vriendelijke groeten, Rose G.

12-01-2013 Johanna S.

Beste Willem, nog hartelijk bedankt voor het terugstorten op mijn bankrekening van €**,** van de sensorlamp. Het bedrag stond gisteren op mijn afschrift. Heel spijtig,dat de lamp niet voldeed. Ik heb nog geen andere oplossing. Groetjes van Johanna S. uit Terneuzen.

09-01-2013 Manja P.

Geachte meneer, Fijn dat alles nu toch gelukt is. Ik waardeer het dat u mij steeds per email op de hoogte heeft gebracht, waarvoor dank.
Met vriendelijke groet, Manja P.

22-12-2012 Frans B

.p/>Hallo Willem, de bestelling is aangekomen, geplaatst en werkt perfect.
Bedankt Frans B.

17-12-2012 Anne L.

Bedankt voor de service. Ik heb het resterende bedrag overgemaakt. We gaan veel plezier hebben van de lichtjes!
Met vriendelijke groet, Anne L.

08-12-2012 Tommy J. (Belgie)

Spijtig genoeg is inderdaad ons probleem niet vanzelf verdwenen, maar met jou voorstel kan ik perfect mee leven. In ieder geval kan ik niet klagen over de klantenservice van jullie, die meer dan 100% is. Waarvoor onze dank. We zullen onze lamp opsturen naar jullie nu de maandag, dan is de post open. De lamp van jullie is juist geleverd geweest, merci.

17-10-2012 Agnes van V.

Jullie prijs is goed en jullie hebben een goede, duidelijke webshop en goede service, snelle reactie op mails, mijn complimenten daarvoor!

15-10-2012 Peter E.

Echt geweldig Willem deze service dit staat ook in jou forum met reacties van klanten,nu ervaar ik het en vertel het door!

24-09-2012 Danielle van V.

Beste Willem, Allereerst heel erg bedankt voor de goede service, we zijn blij met de witte versie. Nogmaals bedankt voor deze oplossing!

13-09-2012 Leo K.

Hallo Willem, Bedankt voor je mail. Jammer dat dit model niet meer leverbaar is, deze kleur past precies bij onze keukenkastjes en wit helaas niet. We kiezen daarom voor de door u aangeboden optie 1. Ik stuur u z.s.m. de lampjes retour. Onze hartelijke dank voor de goede service.

23-08-2012 N. de Graaf

Beste Willem, Wat ontzettend aardig! Zeer bedankt voor deze service.

01-06-2012 Robert R.

Dank voor de goede service.

21-11-2011 W. van E.

"Hierbij bevestig ik de goede ontvangst van mijn bestelling van Mighty Bright Orchestra Light. Ik moet u zeggen, dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van het artikel en de wijze, waarop uw firma de opdracht heeft geaccepteerd, afgehandeld en verder verzorgd. Ik meende er goed aan te doen u dit even te laten weten."

24-10-2011 Cora S.

Heb zaterdag “het licht” ontvangen. Bedankt voor de goed service. Het is precies zoals ik het wilde. Perfect!!!!!!!

13-10-2011 J.C. van den B.

Ik heb bewondering voor de wijze waarop u omgaat met klanten (e-mails voor pending, confirmed en shipped enz.) .......Wellicht bestel ik in de toekomst nog een lampje bij u; de wijze waarop het is gegaan vind ik uitstekend!

3-9-2011 Alfons J. (Belgie)

Bedankt voor de perfecte service. Het is een voorbeeld van "E-Commerce".Uw webshop en uw klantendienst is een echte aanrader,ik ga zeker bij u nog bestellingen plaatsen.

6-8-2011 Jeroen de G.

Hij is binnen, dank voor de snelle verzending! Hij hangt inmiddels zelfs al op het plafond, is al getest, en werkt perfect. Mijn zoontje kan nu zonder bang te zijn ’s nachts naar het toilet.

8-4-2011 Mark M.

Goede service voor een webshop..bedankt. (n.a.v. defecte lamp).

5-4-2011 Anneke B.

Bedankt voor het toezenden van het lieveheersbeestje. Mijn zoon is er helemaal blij mee!!! Ik zou nu al niet meer zonder willen en zal het iedereen ook aanraden. Bedankt!

20-3-2011 Harry R.

Batterijlicht, bijzonder bedankt voor de snelle en betrouwbare service (n.a.v. defecte lamp). Dit hoor je niet zo vaak. Nogmaals: bedankt!

15-3-2011 Anita H.

Heel erg bedankt voor je snelle reactie. ......Dit is nog eens super service, kom je niet vaak meer tegen!!

15-3-2011 Chris E.

Complimenten: werkelijk perfecte en supersnelle afhandeling!

12-3-2011 Linda V.

De bestelling is binnen, Perfect! We zijn er erg blij mee, bedankt voor de goede service.

19-1-2011 Babette T.

De bestelling is goed ontvangen en lijkt me helemaal super. Ik ga hem vanavond uit proberen!

18-1-2011 Melanie B.

Dank u voor uw zeer goede service. Het licht is vandaag aangekomen.

20-12-2010 Jolinda B.

Wat een service, geweldig goed!!!. Vrijdag heb ik de Mighty Bright Travelflex voor mijn ereader voor 13:00 uur besteld en betaald en zaterdag om 10:00 uur had ik hem in gebruik. Kortom: snelle en goede voorlichting, service en levering van een fantastisch licht en helder lampje. Groet van een zeer tevreden klant.

02-10-2010 Ine P.

Geweldige service. Ik heb het lampje nu al binnen. Hij doet het goed.

10-9-2010 Jacoline S.

Bedankt voor de zeer snelle levering. Netjes verpakt. Super!

09-9-2010 Sijbren H.

Ik heb jullie site gevonden na het lezen van een review over e-readerlampjes. In die review stond jullie site als beste adres. En volgens mij is dat ook zo, gelet op jullie keurige informatieverstrekking.

09-9-2010 Saar V.

Ook wil ik u bedanken voor uw klantvriendelijke service, veel andere internetsites zouden hun klanten zonder meer laten wachten op hun bestelling.

26-5-2010 Erik K.

Lamp is binnen, opgehangen en hij werkt. Bedankt voor de service.

22-5-2010 Gerard van B.

Overigens is de service, communicatie en customer intimicy van uitstekend gehalte. Keep up the good work.

10-5-2010 Asim S.

Hartelijk dank voor je snelle uitgebreide antwoord. Ik heb zojuist de XtraFlex2 besteld.

07-5-2010 Xander K.

Wat een superservice! Als dit tot de mogelijkheden behoort dan graag (uiteraard). Ik was wat te fanatiek met het bestellen. Pas daarna zag ik dat je ook trapverlichting hebt, en daar was ik al een tijdje naar op zoek.

test