Persberichten

Donkere dagen? Niet in de kinderkamer!

8-10-2010

Lief lieveheersbeestjes-lampje projecteert sterretjes op het plafond – perfecte slaaphulp: je kindje valt nu zoet in slaap onder de sterrenhemel.

Purmerend – Met de donkere dagen in aantocht is het voor baby's en kleine kinderen soms een beetje eng om alleen in bed te liggen. Je kindje is bang in het donker en het duurt even voordat hij of zij in slaap valt. Batterijlicht.nl, een webshop voor licht op batterijen, heeft de liefste oplossing: een lampje in de vorm van een lieveheersbeestje dat een prachtige sterrenhemel in de kinderkamer tovert.

Perfecte slaaphulp
Het lampje is een perfecte slaaphulp. Het schild van het lieveheersbeestje bevat energiezuinig LED-licht dat sterretjes en een maan op het plafond van de kinderkamer projecteert. Je kindje kijkt zijn ogen uit! Na drie kwartier schakelt het lampje zichzelf uit. Dan slaapt je kindje allang... Omdat het lampje op batterijen werkt, zet je het makkelijk naast het bed van je kindje.

Kleuren
Het lampje projecteert sterretjes in drie verschillende kleuren op het plafond. Je kunt de kleur eenvoudig veranderen door het schild van het lieveheersbeestje licht aan te raken. Er zijn vier standen: magisch blauw licht, warm rood licht, en gezellig groen licht. In de vierde stand wisselen de kleuren elkaar in een rustig tempo af. Betoverend! Je kindje kijkt zijn ogen uit en wordt rustig van de geleidelijke overgangen. Niet zelf in slaap vallen...

Zuinig
Het LED-licht is heel zuinig. Bovendien schakelt het lieveheersbeestje zichzelf uit. Daardoor doe je lang met de batterijen en hoef je niet opnieuw de kinderkamer in om het licht uit te doen.

Verkoopinformatie
Het lieveheersbeestje is van het merk Ansmann. Het is te koop bij Batterijlicht.nl voor 16,99 euro inclusief BTW, exclusief verzendkosten. De batterijen zijn inbegrepen. Op het lampje zit 36 maanden garantie. Verzending is gratis bij bestellingen boven 75 euro.

Over Batterijlicht.nl
Batterijlicht.nl is dé gespecialiseerde webshop voor licht dat werkt op batterijen. Het assortiment bestaat uit een ruime keus in onder meer leeslampjes, valpreventieverlichting, verlichting voor de kinderkamer, lampen op zonne-energie en licht voor bij het hardlopen. Het volledige assortiment is getest en beoordeeld op wettelijke normen, functionaliteit en kwaliteit.