Binnenverlichting

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

28 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

28 Artikel(en)

Exclusieve Binnenverlichting

Het aanbod van binnenverlichting is tegenwoordig enorm uitgebreid, dat maakt de keuze voor aanschaf van verlichting steeds lastiger. Wat is “de” ideale verlichting en voor welke ruimten moet de verlichting geschikt zijn? Het kiezen van nieuwe binnenverlichting is niet eenvoudig, bij de herinrichting, aanpassing of aanschaf van uw huis is verlichting van essentieel belang, het bepaalt de sfeer in uw huis en moet ook functioneel zijn. Welke verlichting past u toe, waar en hoe? Aan u de keus, wij helpen u graag bij het bepalen en de aanschaf van de juiste verlichting.


Soorten verlichting

De woonkamer, keuken, studeerkamer, slaapkamer en overige ruimten vragen om verschillende soorten verlichting. In de keuken vind je tegenwoordig veel inbouwverlichting met LED, u zou kunnen kiezen voor een optimale, gerichte lichtbundel op het werkblad om elders in de keuken te kiezen voor gedempt licht. De keus voor LED is bovendien duurzaam en energiebesparend. De huiskamer vraagt meer om sfeerverlichting, daar is een warme, gezellige uitstraling van belang. Warmte, sfeer en gezelligheid creëren door het toepassen van de juiste soort verlichting in de juiste kleur op de juiste plaats. Bij het lezen van een boek, krant of met de laptop op de bank is gerichte verlichting meer van belang. Of een combinatie van beide. Ooit wel eens gedacht aan oriëntatie verlichting in de kast of een sensorlamp in wandcontactdoos, wellicht is vloerverlichting iets voor u?


Bewegingssensor

Op de gang, toilet, badkamer, hal, garage en de overloop is verlichting met bewegingssensor misschien wel zo handig, vooral voor ruimten waar je niet vaak komt. De lichtbron springt bij het detecteren van beweging aan en gaat weer uit bij het verlaten van de ruimte. Energie-, kostenbesparend en functioneel, je vergeet nooit om het licht uit te doen.


Daglichtsensor

De lamp schakelt zichzelf aan bij invallende duisternis en weer uit wanneer het licht wordt, door de ingebouwde daglicht sensor.


Led vloerverlichting met bewegingssensoren

Schakelt automatisch aan en uit, verminderd de storing van het slaapritme omdat u uw medebewoners niet hoeft te storen met volledig licht, bovendien makkelijk te installeren. Voor uw veiligheid adviseren wij u wel om de Ledwalk zodanig te plaatsen dat u er niet over kan struikelen. Zowel de gebruiken op batterijen of adapter.


LED verlichting, LED lampen

Energiebesparend, duurzaam en vriendelijk voor het milieu De LED lamp is energiezuinig, duurzaam en gaat een leven lang mee, wat uiteraard ons milieu ten goede komt. LED verlichting past in iedere ruimte en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van fel wit voor in de keuken, studeerkamer of overige ruimten, tot warme kleuren voor een sfeervolle uitstraling in de huiskamer, slaapkamer en overal waar sfeer en een warme uitstraling voor u van belang zijn. De led verlichting wordt niet warm dus ook zeer geschikt voor de kinderkamer. Ook in spotjes is led verlichting door zijn brede lichtbundel praktisch in gebruik, een gerichte bundel licht daar waar u het nodig heeft.


Binnenverlichting met daglicht en bewegingssensor

De bewegingssensoren reageren zodra er beweging plaats vindt binnen een bepaalde straal, of als de duisternis valt, zodat het licht automatisch aan- en ook weer uit gaat. Niet alleen handig maar ook energiebesparend.


Bekijk ook gerust eens ons assortiment buitenverlichting en kies de verlichting die bij u past!