Buitenverlichting

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-30 van 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-30 van 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sfeervolle buitenverlichting

Bij het wisselen van de seizoenen zijn vooral het voorjaar en de zomer bijzonder geschikt om eens te kijken naar de mogelijkheden tot aanschaf van de juiste binnen- en buitenverlichting. Op, om en rond uw huis en tuin. Batterijlicht.nl heeft een ruim assortiment aan binnen- en buitenverlichting, de mogelijkheden en toepassingen zijn enorm. Een combinatie van functioneel en sfeervol, keus genoeg.

 

Bewegingssensor

Aan de ene kant kunt u kiezen voor verlichting met een bewegingsdetector, voor zowel genode als ongenode gasten. De lichtbron springt automatisch aan bij het detecteren van bewegingen en schakelt automatisch weer uit. Of is oriëntatie verlichting iets voor u. Voor een sfeervolle buitenverlichting in en rond uw huis is het ook mogelijk om r.v.s. verzonken grondspots toe te passen, de spots zijn werkzaam op zonnepanelen. Bij invallende schemering gaat het licht automatisch aan, waardoor deze grondspots bijzonder geschikt zijn als oriëntatie- of looproute verlichting, b.v. langs het tuinpad, entree of elders in de tuin. Ook onze huisnummerverlichting werkt volgens dit principe. Duidelijk zichtbaar in het donker.

 

Decoratief en functioneel

Bijzonder decoratief zijn onze Murano Solar Garden Globe, een hand geblazen lamp met een bijzondere uitstraling, een aanwinst voor de tuin. Ook onze functionele huisnummer buitenverlichting of de op solar energie gebaseerde spots voor het verlichten van objecten in uw tuin zijn innovatief en bijzonder praktisch. Bekijk ook eens onze tuinverlichting voor uw tuin of terras.