Huisnummer verlichting

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Huisnummer verlichting: nuttig en decoratief

Regelmatig maken wij verlichtingsplannen en een van de lampen die wij in ons plan nooit overslaan is de huisnummer verlichting. Het is een type verlichting dat vaak wordt vergeten of overbodig wordt geacht, maar dat is deze lamp zeker niet. Huisnummer verlichting heeft meerdere functies waar niet altijd bij stil wordt gestaan. Bovendien verenig je het nuttige met het aangename en dat “lichten” wij hier graag even toe.


Buitenverlichting zonder gedoe

Vaak wordt gedacht dat het noodzakelijk is elektriciteit aan te leggen voor een buitenlamp. Dit was weliswaar altijd zo, maar is het laatste decennium al lang niet meer aan de orde. Er zijn lampen die uitstekend en bijzonder zuinig hun werk doen op zonne-energie en/of batterijen, onze webshop staat er vol mee! Het grote voordeel van dit soort lampen is, dat er geen kabels getrokken hoeven te worden of kabels in de grond moeten worden aangelegd. En dat scheelt veel poespas. Zeker als u al een aangelegde tuin heeft en u wilt verlichting aanleggen is het aanschaffen van deze vorm van verlichting een uitkomst. De techniek is inmiddels verfijnd en dat betekent ongehinderd licht, wanneer en waar u maar wilt.


De voordelen van huisnummer verlichting

Allereerst is het verlichten van uw huisnummer handig voor de vindbaarheid van uw huis. Zeker als uw huis zich niet direct aan de doorgaande weg bevindt valt een verlicht huisnummer aanzienlijk beter op en is de weg naar uw voordeur zo gevonden.

Daarnaast geeft dit verlichtingspunt een aangename sfeer weer en is het een sfeervolle decoratie aan uw huis. Komt u in het donker thuis, dan is zo’n lichtje bij de voordeur prettig. Omdat dit soort verlichting voorzien is van een daglichtsensor, gaat deze vanzelf branden wanneer de schemer invalt. Gaat de zon op, dan schakelt de lamp automatisch weer uit. Er zijn ook lampen die u met de hand zelf aan en uit kunt zetten.


Huisnummer verlichting op zonne-energie

Onze huisnummerverlichting is uitgevoerd met zonnecellen. Dit betekent dat de lamp zichzelf oplaadt als de cellen zon vangen. Het kan echter zo zijn dat u de verlichting op een plek wilt bevestigen waar nauwelijks of geen zon komt. In dat geval is de verlichting met een los zonnepaneel de oplossing. Heeft de zon zich een tijdje niet laten zien, dan schakelt de lamp over naar de batterij of batterijen. Oplaadbare batterijen sparen het milieu en u verdient de aanschaf ervan in snelle tijd terug. De combinatie zonne-energie met batterijen is een zuinige variant van verlichting die ook het milieu aanzienlijk minder belast dan een stroomaansluiting.

De huisnummer verlichting in onze webshop is bovendien zeer vriendelijk geprijsd.


Wat u nog moet weten

Bij deze lampen worden pluggen en schroeven meegeleverd waarmee de lamp aan de muur kan worden bevestigd. Afhankelijk van het merk zitten er ook batterijen bij de lampen. Ze werken allemaal op AA-batterijen die eventueel ook oplaadbaar kunnen zijn.

Uiteraard is de verlichting bestand tegen (regen-) water. De uitvoering in rvs zorgt ervoor dat de verlichting niet roest en altijd mooi blijft glanzen. Alle huisnummer verlichting is voorzien van led-lampen. Deze zijn uitermate zuinig en gaan langer mee dan de traditionele lampen.


Tot slot uw huisnummer. Er worden plaknummers meegeleverd die u op het verlichtingsoppervlak kunt plakken. Sommige merken leveren ook plakcijfers mee, dit is echter niet altijd het geval.