Tuin en Terras

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-30 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-30 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tuin en terras, tuinverlichting

Lange zomeravonden, en dan heerlijk in de tuin of op je terras met prachtige planten en struiken, maar in het donker kan je er helaas maar weinig van zien.

 

Om de speciale sfeer van de gezellige avonden in je tuin of op je terras kracht bij te zetten, kan je de tuin een handje helpen door te kiezen voor de verlichting die past bij jouw tuin of terras. Het plaatsen van de juiste sfeerverlichting geeft de tuin ook in het donker glans. Kijk eens bij onze uitgebreide collectie tuinverlichting, prachtig licht in de duisternis.

 

Decoratief

Op een zwoele avond bij volle maan volop genieten van het uitzicht over de tuin, vrienden uitnodigen voor een barbecue, een drankje op het terras? Dat soort feestelijke gelegenheden vraagt om een decoratieve tuin waarin onze handgeblazen lampen, solar of ledverlichting niet mogen ontbreken, te koop in diverse kleuren.

 

Feestlicht

Een extra feestelijke tintje bij b.v. een verjaardag, trouwfeest of andere heugelijke gebeurtenissen vragen om een speciale verlichting. Een slinger van 102 LED lampen van 12 meter in verschillende lichtpatronen maken uw feest tot een onvergetelijke avond, een slinger vol dansende lichtjes sieren uw tuin en geven een feeërieke uitstraling.

 

Met tuinverlichting geniet u het hele jaar door van uw tuin. Bekijk hier ons ruim assortiment buitenlampen en decoratie voor uw tuin.