Werklamp

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Werklamp

Om uw werk optimaal te belichten hebben wij diverse werk-, bouw- en zaklampen in ons assortiment. Hoogwaardige producten met bekende merken als Brennestuhl en Wetelux. Handig in gebruik en gemakkelijk op te hangen door de kunststof haak. Een gerichte lichtbundel, noodzakelijk om uw werk maximaal te belichten.

 

Led oplaadbare werklamp

Bekijk ons groot aantal oplaadbare Brennestuhl hobby- en werklampen, bijvoorbeeld een werklamp met 28 LED's, wat overeen komt met een 40 Watt gloeilamp, stof en waterdicht en incl. laadstation, volledig opgeladen ongeveer 4-5 uur te gebruiken. Of de Brennenstuhl werklamp met 36 LED's, en 1 power-LED (zaklantaarn functie) met kunststof behuizing en rubberen coating, incl. kunststof haak en magneet, stof en waterdicht met oplader en laadstation Voor het grotere werk is er de praktische bouwlamp met 120 leds. Geeft een zee van licht. Inclusief 12V auto oplader.

 

Groot assortiment en snelle levering werklampen

Bestel uw werklamp en aanverwante artikelen zoals batterijen en opladers eenvoudig en snel bij Batterijlicht.nl en ontdek het gemak van efficiënt online bestellen. Omdat online geen sluitingstijd heeft.

Leveringen door heel Nederland België en Duitsland.